Röviden

MTI
2011. 08. 17. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fülöp Márton: West Bromwich
Fülöp Márton Gera Zoltán csapattársa lesz: a 28 éves hálóőrt szerződtette az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion. „Nagyon örülök neki, hogy ilyen gyorsan sikerült kapust igazolnunk, ráadásul Márton remek képességű hálóőr” – nyilatkozta Roy Hodgson, az együttes vezetőedzője a klub honlapján. A 24-szeres válogatott Fülöp az Ipswich Town együttesétől került a birminghami alakulathoz, egy évre szóló szerződést írt alá, várhatóan csak második számú kapus lesz a korábbi angol válogatott Ben Foster mögött. Fülöp 2004 óta véd a szigetországban. (MTI)

Lukaku a Chelsea-ben
A Chelsea megállapodott az Anderlechttel, így Romelu Lukaku, a belga együttes 18 éves futballistája a londoniakhoz szerződik. A játékos vételára brit sajtóértesülések szerint meghaladja a harmincmillió eurót. Lukaku már 16 évesen bemutatkozott az Anderlechtben, a válogatottban pedig eddig kilenc mérkőzésén két gólt szerzett. (MTI)

Arn Gréta nyert
Arn Gréta sikerrel vette a selejtező első fordulóját a 2,05 millió dollár összdíjazású, kemény pályás torontói női tenisztornán, 3:6, 7:6 (7-2), 6:0-lal nyert az amerikai Glatch ellen. (MTI)

Fiúk aranycsapata
Aranyérmet nyert a Klis Krisztián, Stróbl Krisztián, Fröhlich Tamás Bence összeállítású csapat a fiú váltók vasárnapi versenyében az ifjúsági korú öttusázók székesfehérvári Európa-bajnokságán. (MTI)

Emelt a Barcelona
A BBC szerint közelebb került a megoldáshoz Cesc Fabregas (képükön) ügye, s a hónap közepére eldől, hogy az Arsenal spanyol labdarúgója hazaigazol-e vagy sem a Barcelonához. A két klub tárgyalásain az anyagiak dolgában közeledtek az álláspontok: a Bajnokok Ligája-győztes és spanyol bajnok Barca elöljárói, ha igaz – elmozdulva korábbi 31 millió eurós vételi ajánlatukról –, 38 millióra emeltek, ám a londoni Ágyúsok vezérkara 46 milliónál kevesebbért továbbra sem kíván megválni a csapat alapemberétől. (MTI)

Totó
A 31. heti, hét végi szelvény helyes tippjei: 2, X, 1, 1, 1, 2, 1, 2, 2, 2, X, X, 2, 1. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.