Röviden

MTI
2011. 08. 08. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négyből négy
Kovács Sarolta, Tóth Andrienn, Gyenesei Leila és Cseh Krisztina is bejutott a döntőbe a tegnapi selejtezőből az Angliában zajló öttusa Európa-bajnokságon. (MTI)

Éremdömping
Tizenhárom érmet, köztük öt aranyat szereztek a magyar sportolók a XI. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon a törökországi Trabzonban. Elsőként zárt az úszó Sebestyén Dalma (200 vegyes, 200 pillangó) és Kiss Nikoletta (800 gyors), a 84,41 m-rel ifjúsági világcsúcsot elért kalapácsvető Pásztor Bence és a tornász Makra Noémi (felemás korlát). (MTI)

Herczeg finalista
Az 54 kg-os Herczeg Norbert bejutott a mai fináléba a kazahsztáni junior ökölvívó-világbajnokságon, miután az elődöntőben 23-17-es pontozással győzte le az ukrán Borisz Kaplint. (MTI)

Plusz nyolc
Férfi kosárlabda Európa-bajnoki felkészülési mérkőzésen, Szombathelyen: Magyarország–szerb Universiade-válogatott 81-73. (MTI)

Aranytabló
Tegnap felavatták a Videoton FC történetének első bajnoki címét megszerző labdarúgócsapat aranytablóját. (MTI)

Új kapitányok
Bob Bradley csütörtöki menesztése után tegnap Jürgen Klinsmannt nevezték ki az amerikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányává. A hosszú ideje Kaliforniában élő, játékosként világ- és Európa-bajnok Klinsmann ma ünnepli 47. születésnapját. Az Olé című Buenos Aires-i lap szerint Argentína is megtalálta új kapitányát az 56 éves Alejandro Sabella személyében. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.