Röviden

MTI
2011. 08. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ígéretek
Ingyenessé válhat az iskolai tankönyv – tervezi az oktatási tárca. Azért előbb-utóbb csak teljesíti a Fidesz-kormány a szocialisták korábbi választási ígéreteit.

Medencébe fulladt egy kétéves kislány
Beleesett az udvari gumimedencébe, és megfulladt egy kétéves kislány hétfő délután Szakmár-Felsőerek egyik tanyáján. A baleset feltehetőleg akkor történt, amikor az anya felügyelet nélkül hagyta gyermekét. (MTI)

Itáliai mentés
Magyarországra küldött SMS segítségével mentenek ki egy szurdokba zuhant magyar nőt az olasz hegyi mentők Majellában, az Appenninek vonulatához tartozó mészkőhegység legmagasabb csúcsánál,
a Monte Amarónál. A turista, akinek még szombat reggel veszett nyoma, SMS-t küldött rokonainak, akik értesítették az olasz hatóságokat. Tegnap délután a hegyi mentők megtalálták az üzenet küldőjét. (MTI)

Félszázan tengerbe vesztek
Legkevesebb ötven ember fulladt bele a tengerbe a Comore-szigeteknél tegnap, miután kompjuk a parttól három kilométerre zátonyra futott, és felborult. A szerencsétlenül járt hajó fedélzetén több mint
százan utaztak. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.