A gázra taposott, és átrobogott a határon

2011. 09. 23. 19:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kálmán Gabriella elmondta: az M15-ös autóúton, Rajkánál, a határhoz közel állították meg este háromnegyed hét körül a magyar rendszámú kisteherautót, amelynek 20 éves sofőrje nem tudott iratokat felmutatni. Adatai bediktálása után a határrendészek arra kérték, mutassa meg, mi van a platón letakarva, ám erre közölte: cukrot szállít, de nem tudja kinyitni a rakteret. Amikor vámőröket hívtak a helyszínre, a férfi a gázra taposott, átmenekült a határon, de a magyar határrendészek nem sokkal később elfogták, majd átadták a helyszínre érkező szlovák rendőröknek. A ponyva alatt 600 karton zárjegy nélküli cigarettát találtak – tette hozzá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.