Toborzási botrány: az MSZP kiszűrné a fiktív tagokat

A fiktív tagok kiszűrésére tagfelmérést rendelt el az MSZP budapesti választmányának elnöke a párt kőbányai szervezeténél. A toborzási botrány 2005-ben robbant ki. <br /><br /><a href="/portal/527550?searchtext=kaszab">Szocialista korrupció: első fokon két év Kaszabnak</a>

MNO
2007. 11. 17. 17:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az azóta üzletszerűen elkövetett vesztegetésért nem jogerősen 2 évre ítélt Kaszab Csaba alpolgármesterként társaival 1500 főre duzzasztotta a kerületi MSZP létszámát.

Kaszab egyébként még mindig a szocialisták kőbányai elnökségének tagja, frakcióvezetői posztjáról az ítélethirdetés után lemondott.

A Zuschlag-botrány kirobbanása után elrendelt kiskunhalasi tagrevíziónál alig maradtak a pártban. Az 500, korábban nyilvántartott tagból csak alig 100-an léptek be újra a kiskunhalasi alapszervezetbe.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.