Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

30 milliós szoci mutyi: elfogultság miatt áll a nyomozás?

Bár a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség már egy hónapja feljelentést tett Tóth József szocialista képviselő 30 milliós visszadátumozási ügyében, a nyomozást még mindig nem kezdték meg. A kijelölt megyei főkapitányság vezetője ugyanis elfogultságot jelentett be.

MNO
2008. 01. 23. 9:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogultságot jelentett be Tóth József Hajdú-Bihar megyei szocialista politikus ügyében a kijelölt megyei főkapitányság vezetője. Azt, hogy melyik másik szerv nyomozza majd a titkos hangfelvétel ügyét, Bencze József országos rendőrfőkapitány dönti el. A vádhatóság különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanújával tett feljelentést.

A Hír Televízióban bemutatott hangfelvételen Tóth József a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés akkori alelnökeként 3 éve arra kérte munkatársait, hogy a megyei önkormányzat egyik cégénél a 30 milliós hiányt fiktív számlákkal és visszadátumozott szerződésekkel tüntessék el.

Tóth azt állítja: Juhászné Lévai Katalint, a közgyűlés akkori MSZP-s elnökét is értesítette a visszásságokról.

(hírTV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.