Miért kaptak milliókat a liberális vezetésű falvak? – Bajnai nem felel

<p>Nem válaszolt a hírTV azon kérdésére Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter, amellyel a csatorna azt szerette volna megtudni: miért kaptak milliós támogatásokat szabad demokrata vezetesű falvak és Gyurcsány Ferenc szülővárosa?</p><p><strong>•</strong><a href="/portal/539721"><strong>Csak mikro-segítséget jelent a mikrohitel program?</strong></a></p>

MNO
2008. 01. 29. 15:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem kommentálja a kormány tavaly év végi pénzosztását az önkormányzati és területfejlesztési miniszter. Bajnai Gordon nem válaszolt a hírTV kérdésére, hogy mi alapján választották ki az összességében 6 milliárd forinthoz jutó településeket. 36 önkormányzat jutott pénzhez az egyensúlyi tartalékból.

Ezen települések kétharmadának élén szabad demokrata polgármester áll, ahogy a 150 fős baranyai Besencének 10 millió forint jutott fűtéskorszerűsítésre és közterület-fejlesztésre. Egy másik ormánsági kistelepülés, a 200 fős Drávaszerdahely 9 milliót kapott gépjárműbeszerzésre és turizmusra. Mindkét község polgármesterét az SZDSZ dél-baranyai toborzója, Drávapiski első embere léptette be a pártba. A listára egyetlen ellenzéki települést vett fel a kormány – Pápát, Gyurcsány Ferenc szülővárosát.

(hírTV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.