A versenysemlegesség sérült a postásbiciklik beszerzésénél?

A Magyar Posta a közbeszerzési döntőbizottsághoz fordult kedden, és azt kérte a testülettől, hogy vizsgálja meg a kerékpárbeszerzési tender menetét, a vizsgálat alatt függessze fel a már megkötött szerződést – jelentette be Szűts Ildikó, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

MNO
2008. 05. 13. 13:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója elmondta: információjuk szerint vélhetően sérült a közbeszerzési eljárás versenysemlegessége, tisztasága. A Magyar Posta Zrt. nemzetközi közbeszerzési eljárás keretében 4800 kerékpárt, további opciót, illetve öt évre szervizszolgáltatást vásárolt mintegy 1,1 milliárd forint értékben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.