Dögei dilemma: vádat emelnek a szabolcsi ügyészek Vincze ellen?

Az iratismertetés után május közepéig kell döntenie a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei ügyészségnek, hogy vádat emel-e Döge független polgármestere ellen.

MNO
2008. 05. 05. 9:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír TV október elején tett közzé egy hangfelvételt, amelyen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település első embere, Vincze Ferenc Tibor arról beszél egy építési vállalkozónak, hogy az önkormányzati testület hat tagja húszmillió forintért cserébe segíteni fogja az uniós pénz lehívását, amit egy uszodára és más létesítményekre kértek.

A felvételen arra is utalás történt, hogy a polgármester már korábban 8 millió forint kenőpénzt kapott egy vállalkozótól. A cég végül nem kapta meg az építéshez szükséges összeget, és tönkrement; a nyíregyházi nyomozó ügyészség pedig vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés miatt indított nyomozást az ügyben.

(hír TV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.