Közlekedésbiztonság: sorozatban nyer a Videopress Kft.

Tarol az udvari szállító az ORFK 100 millió forintos közlekedésbiztonsági pályázatán. A Videopress Kft. szervezheti az országos társadalmi célú reklámkampányt a gyorshajtás és az ittas vezetés megelőzésére, valamint a biztonsági öv népszerűsítésére.

MNO
2008. 05. 11. 15:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a márciusban kiírt közbeszerzési eljárás nyílt volt, a verseny ezúttal is elmaradt, hiszen a budapesti székhelyű magáncég adott be egyedül ajánlatot. A kft. az elmúlt években sorozatban nyerte meg az Országos Balesetmegelőzési Bizottság hasonló társadalmi célú kampányait. Az egyik pályázat esetében a magyarországi reklámügynökségek érdekképviselete azt feltételezte, hogy a tendert eleve a magáncégre írták ki. Az állítást a rendőrség visszautasította.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.