Megtorlást kaptak a hírTV-nek nyilatkozó munkaügyi ellenőrök

Több munkatársa ellen is fegyelmi eljárást indított az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség Közép-magyarországi Igazgatósága, miután a Hír Televízió Célpont című műsorában leleplezte az ottani korrupciós ügyeket.

MNO
2008. 05. 17. 14:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Nyomozó Iroda több mint fél éve nyomoz mintegy 20 olyan cég ügyében, amelyeket a felügyelet vezetésének utasítására nem bírságolhattak meg a munkaügyi felügyelők – még akkor sem, ha súlyos törvénysértéseket követtek el.

A Célpont című műsor adása után az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség Közép-magyarországi Igazgatósága fegyelmi eljárást indított azon munkaügyi ellenőrök ellen, akikről úgy gondolták, hogy informálhatták a Hír TV-t. Úgy tudjuk, a történtek után Szűcs Erika munkaügyi miniszter pénteken magához rendelte Papp Istvánt, a regionális igazgatóság vezetőjét.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.