Meghamisították a kérvényt a földhivatalban +videó

A hírTV munkatársai több bűncselekményt rögzítettek rejtett kamerával a Pest Megyei Földhivatal gödöllői kirendeltségénél. Pénzért soron kívül jutottak tulajdoni lap másolathoz, a kérvényt pedig az egyik ügyintéző meghamisította.

MNO
2008. 07. 02. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a hírTV rejtett kamerás felvételét!


Kitti néni – pénzért – szinte bármit elintéz soron kívül. Az üzlet virágzik, Kitti néni segéderőt is tart, nehogy felgyűljön az elintéznivaló. A tulajdoni lapot bárki kikérheti, de csak személyi igazolvánnyal. A kérelem alján az ügyintézőnek igazolnia kell, hogy ellenőrizte a kérvényező adatait. Igazolásul fel kell tüntetnie a személyi igazolvány számát. A hírTV munkatársai hamis adatokat írtak a kérvényre, mégis elfogadták. Jelen sem voltak, amikor kitöltötték a személyiigazolvány-szám és aláírásnak fenntartott rubrikát.

Az üzérkedésről a földhivatal munkatársai is tudnak. Az ügyintézők és a pénztárosok segítik az idős asszonyt, a biztonsági őr pedig népszerűsíti a szolgáltatást.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.