időjárás 17°C Vencel 2022. szeptember 28.
logo

Új autókat kap a rendőrség és az agrárhivatal

MNO
2009.02.20. 09:50

Várhatóan autók sokasága özönlik az agrár-szakigazgatási hivatalhoz és a rendőrséghez; egyes somogyi egységek márciustól klímás, jól felszerelt gépkocsikkal közlekednek – írta pénteken a Somogyi Hírlap.

A somogyi rendőrök tizenhat új autóhoz jutnak – tájékoztatta a megyei napilapot Bíró Gábor rendőrségi szóvivő. Közölte: a Chevroleteket cserélik le a központilag lízingelt Opel Astrákkal. Az 1,6-os benzines, klímás járművekkel előreláthatólag ügyintézők, illetve bűnügyi területen dolgozó szakemberek közlekednek majd.

Azt, hogy a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSZH) 107 középkategóriás személygépkocsiból és 398 alsó-középkategóriás autóból álló flottájából mennyi jármű érkezik Somogy megyébe, egyelőre nem lehet tudni, hétfőn lesz eredményhirdetés – olvasható a megyei napilapban. Harka Zoltán, az MgSZH szóvivője közölte: a személygépkocsikon kívül 148 kisáruszállítót, 287 platós tehergépkocsit, négy mikrobuszt és egy, legalább 16 személy szállítására alkalmas buszt kívánnak bérelni.

(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.