Hallgat a kaposvári rektor

Bár magát ártatlannak vallotta, minden megkeresésünket elhárítja a Kaposvári Egyetem rektora, amióta hivatalosan lezárult a belső vizsgálat az egyetemhez tartozó Egészségügyi Centrum gépei bérbeadásának ügyében – írja a Magyar Nemzet hétfői számában. Babinszky László ígérete ellenére nem küldte el a lapnak a vizsgálat teljes anyagát, és nem hajlandó elárulni, hogy mikor indítják az ígért fegyelmi eljárást a centrum lemondott vezetője ellen. <br /><br /><strong><a href="/portal/648173" target="_blank">• Felfüggesztik a térítéses vizsgálatokat a Kaposvári Egyetem egészségügyi centrumában</a></strong> <br /><strong><a href="/portal/648035" target="_blank">• Üzlettárs kapta gebinbe a CT-t</a></strong>

Magyar Nemzet
2009. 08. 03. 6:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Éppen egy hete jelentette be Babinszky László, a Kaposvári Egyetem rektora, hogy fegyelmi eljárást indít az intézmény Egészségügyi Centrumának volt vezetője ellen, miután több hiányosságot is feltártak a centrum térítéses diagnosztikai vizsgálatai körül. Azóta azonban hiába kerestük a magát több ízben ártatlannak valló vezetőt, elzárkózott a megkeresés elől, és írásban sem volt hajlandó válaszolni kérdéseinkre – olvasható a Magyar Nemzet hétfői számában, amelyből további részleteket is megtudhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.