időjárás 21°C Emese, Sarolta 2022. július 5.
logo

„A kormány képtelen arra, hogy megvédje a magyar embereket”

MNO
2009.11.19. 14:00

A Fidesz szerint ugyan hónapok óta tudni lehet, hogy influenzajárvány fenyeget, a kormány a mai napig „kísérleti megoldásokat” próbál tesztelni.<br /><br /><a href="/portal/677537" target="_blank"><strong>• Fidesz: az EKI mondjon le „aránytalanul nagy hasznáról”!</strong></a> <br /><a href="/portal/677512"><strong>• Tizenkét órát lesznek nyitva az oltóközpontok</strong></a><br /><a href="/portal/677452"><strong>• Új vírus: ingyen oltják a hajléktalanokat országszerte</strong></a> <br /><a href="/portal/677410"><strong>• Nem lehet látogatni a szekszárdi kórház szülészetén</strong></a><br /><a href="/portal/673867"><strong>• H1N1: eluralkodott a káosz – kampány van, de nincs vakcina?</strong></a>

Szijjártó Péter, az ellenzéki párt elnöki stábjának vezetője csütörtökön Budapesten úgy fogalmazott: a kormány képtelen arra, hogy megvédje a magyar embereket. A mai napig nincs elég oltóanyag, a kormány tesztmegoldásokkal kísérletezik – oltópontokkal és egyebekkel –, miközben a patikák egy jelentős részében az emberek hiába próbálnak hozzájutni az új típusú influenzavírus elleni oltóanyaghoz, mert nincs belőle – mondta sajtótájékoztatóján a fideszes politikus.

Hozzátette azt is, hogy valamilyen oknál fogva a mai napig nem nyilvános a teljes szerződés az oltóanyagot gyártó céggel.

(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.