időjárás 4°C Virág 2022. november 26.
logo

Újabb és újabb gyanúsítások várhatók a BKV-nál

MNO
2010.01.21. 13:15

A közeljövőben újabb és újabb kihallgatásokat és nyomozati cselekményeket tervezünk a BKV-val kapcsolatos nyomozások során – mondta újságírói kérdésre Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya csütörtökön sajtótájékoztatón.<br /><br /><a href="/portal/689775" target="_blank"><strong>• Forsense: A BKV uralta a január eleji közbeszédet</strong></a> <br /><a href="/portal/687096" target="_blank"><strong>• „Csúfosan megbukott a Hagyó-modell”</strong></a> <br /><a href="/portal/687563" target="_blank"><strong>• Gyanúsítottként hallgattak ki két BKV-s csúcsvezetőt</strong></a> <br /><a href="/portal/688245" target="_blank"><strong>• A szocialisták aggódnak, hogy Hagyó Miklóst is előveszik</strong></a>

A vezérőrnagy ismertetése szerint az elmúlt időszakban bizonyítékok összegyűjtésén dolgoztak a megbízási szerződésekkel és a különböző végkielégítésekkel kapcsolatban. Hozzátette: az elmúlt két hétben konkrét kihallgatásokat tartottak, és ezek sorát folytatják. „Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a BKV-nál elkövetett valamennyi bűncselekményt felderítsük” – mondta Tóth.

(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.