időjárás 18°C Malvin 2022. október 1.
logo

Nyakó: Nincs az a forint, amiért le ne hajolnék...

MNO
2010.03.24. 14:23

Nyakó István, az MSZP szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján Regőczi Miklóssal, a BKV volt vezérigazgató-helyettesével, a közlekedési vállalatnál folyó nyomozás egyik gyanúsítottjával készült interjú kapcsán arról beszélt: jogászokkal is megvizsgáltatják a szöveget.

Nyakó elmondta: még nem dőlt el, hogy a Regőczi Miklós által az interjúban megnevezett három szocialista politikus – azaz Lendvai Ildikó pártelnök, Lamperth Mónika elnökhelyettes, illetve Nyakó – közül ki keres jogi úton is elégtételt, de jogászokkal is megvizsgáltatják a szöveget. Nyakó a róla szóló állításokat „szemét mondatoknak” nevezte. Úgy fogalmazott: a nagy leleplezés az, hogy néhány alkalommal buszokat kértek kölcsön hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatásához. Megjegyezte, évek óta segít és „nincs az a forint, amiért le ne hajolna, ha kell, akkor ingyenbuszokért is kuncsorog”. Kérdésre válaszolva közölte, a táboroztatások nem profitorientált módon működnek.

(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.