Botrány a fővárosban: több mint 7 milliárdot fizettek ki + Videó

Újabb ügyben rendelt el nyomozást a Fővárosi Főügyészség a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-nél (BGYH). A hatóság hűtlen kezelés gyanúja miatt indított eljárást a BGYH és az OPERO Kft. között megkötött üzemeltetési szerződés miatt.

MNO
2010. 06. 18. 18:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Hír Televízió felvételét!


A gyógyfürdő ugyanis kiszervezte az alaptevékenységét, vagyis az összes fővárosi fürdő és strand üzemeltetését. Az ötéves időtartamra kötött szerződés alapján a fürdőcég több mint 7 milliárd forintot fizet ki az OPERO Kft.-nek, amelyet pár hónappal a közbeszerzési pályázat kiírása előtt alapítottak 500 ezer forint törzstőkével.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. újabb gyanús ügyeivel foglalkozik a Hír Televízió Célpont című oknyomozó műsora 21.30-tól.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.