Megszabadulnak a hévízi gyógyfürdő igazgatójától + Videó

Leváltja a Hévízgyógyfürdő ügyvezető igazgatóját, Hegedűs Lajost csütörtöki ülésén a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) igazgatósága – tudta meg a Hír Televízió. Az ülésen az MNV Zrt.-hez tartozó állami cégek menedzsmentjéről döntenek.

MNO
2010. 06. 23. 12:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Hír Televízió felvételét!


A hévízi fürdőt üzemeltető, többségében állami tulajdonú cég ügyeiben indult nyomozást kedden hosszabbította meg a kaposvári ügyészség. A gyanús ügyletek idején a beruházásokért felelős stratégiai igazgató Nagy Róza, Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter bizalmi embere, a tárca jelenlegi közigazgatási államtitkára volt. Az ügyészség szerint a sportkör támogatásánál és a prémiumok kifizetésénél vetődött fel a jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés megalapozott gyanúja, de nyomoznak a közbeszerzési eljárások befolyásolásának gyanúja miatt is.

Hegedűs Lajos egyébként az első Orbán-kormány idején Nagy Róza beosztottja volt a Matolcsy-féle minisztériumban.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.