Pécsi ifjúszocialista Zuschlag nyomdokain?

Feljelentést tett az ügyészségen Páva Zsolt Pécs polgármestere, miután egy belső vizsgálatot követően kiderült, hogy egy Pécs meszesi városrészében tevékenykedő kulturális egyesület – vélhetőleg – ugyanazon tevékenység után járó pénzt több szervezet felé is elszámolt. A Bányász Kulturális Szövetség – amelynek vezetője ifjúszocialista – egymillió forintot kért ugyanarra a célra (bérekre és járulékokra) a munkaügyi központtól és az önkormányzattól.

Magyar Nemzet
2010. 06. 09. 3:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A civil szervezet vezetője, Kutas László szerint ők a belső vizsgálat lezárulta előtt jelezték a hibát, ki akarták javítani azt, de ezt nem vették figyelembe a városházán. Igazát bizonyítandó felülvizsgálatot kért a belső ellenőrök munkájával kapcsolatban. A fiatalember az MSZP, illetve a párt ifjúsági szervezetének, a Societasnak a tagja, de – állítása szerint – semmilyen tisztséget nem tölt be a pártban, az egyesületi munkát civilként végzi. A szövetség által 2006-ban rendezett három „falunapon, búcsún” állításuk szerint 45 ezren vettek részt – olvasható a szerdai Magyar Nemzetben, melyből további részleteket is megtudhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.