Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Kémbotrány: Püski előzetesben marad

A Fővárosi Bíróság csütörtökön meghosszabbította a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati karát érintő kémbotrányban egy hónapja rács mögé helyezett Püski László előzetes letartóztatását – tudta meg a Magyar Nemzet. <br />

Magyar Nemzet
2011. 08. 05. 4:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Információink szerint hatvan nappal hosszabbította meg a Fővárosi Bíróság (FB) katonai tanácsa a kémbotrány néven elhíresült eljárásban az államellenes bűncselekmény elkövetésével gyanúsított Püski Lászlónak, az ügyben felbukkant orosz hátterű biztonságtechnikai cég társtulajdonosának előzetes letartóztatását. A bíróság az eljárás iratai alapján és a nyomozást folytató Budapesti Katonai Ügyészség (BKÜ) indítványának helyt adva úgy döntött: szabadlábon hagyása esetén fennáll a veszélye, hogy Püski elszökik, illetve a bizonyítékok eltüntetésével vagy a tanúk befolyásolásával veszélyezteti az eljárás sikeres befejezését.

További részletek a Magyar Nemzet pénteki számában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.