Milliárdos csalássorozat a szocialista kormányzat idején Miskolcon

Az utóbbi két évben nem telt el úgy hét, hogy a híradásokban meg ne jelent volna egy-két kedélyborzoló információ a miskolci Avas-lakótelep „fészekrakóiról”. Először arról szólt a fáma, hogy az oda beköltöztetett roma családok segélyosztás környékén igencsak zajos, hajnalig tartó mulatságai nemegyszer véres verekedésbe torkollnak. Majd arról, hogy e családok miatt több millió forintos költségen kényszerrovarirtást kellett elrendelni. <br />

Magyar Nemzet
2011. 08. 03. 3:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden azzal kezdődött, hogy a Káli Sándor vezette szocialista önkormányzat az előző ciklusban fantáziát látott a nagyszámú cigányságnak lakhelyül szolgáló Szondi-telep területének eladásában – kezdi a probléma gyökerét feltárni Molnár Attila, a Fidesz miskolci elnöke. – A telep értékes területen, a várost Kassával, Budapesttel és Debrecennel összekötő utak tengelyében fekszik, így nem is meglepő, hogy ingatlanfejlesztést ígérő vevő jelentkezett rá. A szocialista önkormányzati többség nem akarta kihagyni az üzletet, ezért eldöntötte, kiköltöztetik onnan a cigányokat, és túladnak a telkeken – olvasható a Magyar Nemzet szerdai számában, melyből további részleteket is megtudhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.