Hunvald-per: februárig elsőfokú ítélet

Február végéig lezárják a pert, amelyben mind a huszonöt vádlottal szemben megszülethet az elsőfokú ítélet.

BL
2011. 11. 26. 4:08
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vincze Piroska a pénteki tárgyaláson azt is bejelentette, hogy a per december 6-án a közokirat-hamisítással vádlottként a bíróság előtt állók ügyében iratismertetéssel, perbeszédekkel folytatódik. A strómanokkal szemben már akkor ítéletet hirdethetnek – írja a szombati Magyar Nemzet.

A lap emlékeztet rá, hogy az erzsébetvárosi ingatlanpanamában Hunvald György volt MSZP-s polgármestert, Gál György korábbi SZDSZ-es gazdasági bizottsági elnököt és huszonhárom társukat többek között bűnszervezetben elkövetett csalással, hűtlen kezeléssel és vesztegetéssel vádolja az ügyészség. A vádiratban összesen tizenhét, a bűncselekmények elkövetésekor a kerület tulajdonában álló épület értékesítése, illetve annak kísérlete szerepel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.