Blum: a kaszinóépítés közérdek + Videó

Megérkezett Joav Blum fellebbezése pénteken a Székesfehérvári Törvényszékre a sukorói telekcsere ügyében.

WA
2012. 01. 21. 6:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joav Blum nem látja elfogadhatónak sem formai, sem tartalmi okokból a december 16-án kihirdetett, 280 oldal terjedelmű elsőfokú ítéletet. Az alperes egyebek közt azt kifogásolja, hogy a Fejér Megyei Bíróság – január óta Székesfehérvári Törvényszék – nem szüntette meg a pert, annak ellenére, hogy jogi képviselői útján Blum az utolsó tárgyaláson bejelentette, eláll a csereszerződéstől.


A fellebbezésben azt is közli, hogy a pilisi és az albertirsai gyümölcsöst jogszerűen cserélte el a több állami tulajdonú sukorói ingatlanra, mivel a turisztikai célú beruházás, a kaszinóépítés ugyanúgy közérdekű, jogszerű cél, mint az útépítés.

Joav Blum elsődlegesen azt indítványozza, hogy a másodfokú bíróság helyezze hatályon kívül az ítéletet, illetve változtassa meg azt, mert a csereszerződés nem volt törvénysértő, így nem tekinthető semmisnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.