Hamarosan vádat emelnek Hagyóék ellen + Videó

A volt MSZP-s főpolgármester-helyettes és társai ügyében napokon belül vádat emel és vagyonzárolásokat jelent be az ügyészség.

WA
2012. 01. 09. 3:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fővárosi Törvényszék tárgyalja a bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezelés, sikkasztás, zsarolás és más bűncselekmények miatt indult eljárást. A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) legkésőbb a hét második felében a Fővárosi Törvényszékre továbbítja a BKV-ügy iratait. Ebben a vádhatóság Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes és húsz társa elmarasztalását indítványozza.


A főügyészség még október 9-én jelentette be, hogy a Hagyó Miklós nevével fémjelzett büntetőügyben befejezték az eljárás során keletkezett 44 ezer oldalnyi irat ismertetését, és ezzel az ügy a vádelőkészítés szakaszába lépett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.