Mégsem lesz szakértőcsere a Kulcsár-ügyben

Nem rendel ki a bíróság új igazságügyi tőkepiaci és könyvszakértőt a Kulcsár-ügyben – közölte a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya pénteken.

MD
2012. 06. 22. 10:08
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya pénteken közölte: a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben nem tervezi és jelenleg nem látja szükségét annak, hogy a sikkasztás bűntette miatt K. Attila és társai ellen folyamatban lévő büntetőügyben új igazságügyi értékpapír-, tőkepiaci, valamint könyvszakértőt rendeljen ki.

A közlemény szerint a Fővárosi Törvényszék visszautasít minden olyan feltételezést, amely megalapozatlan találgatásokhoz vezethet. A törvényszék hangsúlyozta: a büntetőügyben eddig kirendelt igazságügyi szakértők a feladatukat ellátták, a bizonyítási eljárás a jövőben is a jelenlegi szakértők közreműködésével, a bíróság által tervezett ütemben halad – zárul a közlemény.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.