Nem rendőrök súgtak a hét végi razziáról

Nem a rendőrségtől szivárgott ki a vesztegetési botrány főszereplője, V. László érdekeltségébe tartozó szórakozóhelyeken tartott hét végi razziák híre – értesült a Magyar Nemzet.

WA
2012. 06. 26. 2:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Más, az akciókban részt vevő szervezeteknél kell keresni azt az informátort, aki két órával a V. László érdekeltségébe tartozó 13 szórakozóhelyen hat hatóság bevonásával tartott razziák előtt figyelmeztette az érintetteket az akcióról. Ez derült ki a rendőrség egyik, neve elhallgatását kérő felső vezetőjének tájékoztatásából, aki a Magyar Nemzet érdeklődésére világossá tette: a szervezetnél belső vizsgálatot sem kellett elrendelni ahhoz, hogy megállapítsák, az átfogó ellenőrzések híre nem tőlük szivárgott ki.

Mint mondta, a továbbiak nem a rendőrségre, hanem más szervekre, köztük a Nemzeti Védelmi Szolgálatra, valamint az Alkotmányvédelmi Hivatalra tartoznak, és biztos benne, hogy az „árulót” rövid időn belül leleplezik.

Részletek a Magyar Nemzet keddi számában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.