Nyomoznak a Malév csődje ügyében

Nyomozást indított a Malév csődje ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

PR
2012. 06. 11. 13:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrséget az MTI kereste meg azzal a kérdéssel, hogy indítottak-e nyomozást a Malév felszámolásával kapcsolatban az LMP feljelentése alapján. A BRFK kommunikációs osztálya hétfőn azt közölte: a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya hűtlen kezelés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. „A nyomozóhatóság jelenleg a körülményeket tisztázza” – áll a közleményben.

A felszámolás alatt álló Malév üzemszerű működését február 3-án szüntette be. Az LMP április 4-én tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a Malév felszámolásának ügyében. Az ellenzéki párt gyanúja szerint a légitársaság felszámolásakor csődbűntett, csalás, valamint hűtlen, illetve hanyag kezelés valósulhatott meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.