Tisztelt Ház: Vadai ordított, az MSZP fekete lobogót lengetett

Vadai Ágnes kiabált, az MSZP bent sem volt Orbán Viktor napirend előtti felszólalása közben.

2013. 03. 11. 14:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor napirend előtti felszólalása közben a Demokratikus Koalícióhoz tartozó független képviselő, Vadai Ágnes többször is bekiabált, miközben párttársaival együtt egy „önkényuralom” feliratú lepedőt tartottak. Erre reagálva az ülést vezető Kövér László házelnök kérte a képviselők munkáját segítő személyzetet, hogy „egy pohár vizet hozzanak a képviselő asszonynak, mert rosszul van”.

Az alaptörvény tervezett, negyedik módosítása ellen az MSZP is tiltakozott: fekete zászlókat helyeztek el a Parlament ablakában. Az ülésen nem vesznek részt a szocialisták, a teremben hátrahagyott székükön egy-egy felkiáltójelet helyeztek el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.