Tárgyalt a kormány az útdíjról

Az MSZP útlezárást szervez a fizetőssé vált szakaszokon.

Munkatársunktól
2015. 01. 22. 5:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője már tegnap délután, az akkor még zajló kormányülés közben megerősítette, hogy lesz néhány változtatás az útdíjszabályozásban. Lapunk tegnap írt arról, hogy a korábbi egyeztetések eredményeképp a fogyatékkal élők és a nagycsaládosok esetében is kedvezőbb szabályozás jöhet.

A szocialisták közben már bejelentették, hogy jövő pénteken félpályás útlezárást tartanak minden olyan útszakaszon, amely idén, az új útdíjrendszer bevezetésével vált fizetőssé. Tóbiás József, az MSZP elnöke azzal érvelt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök korábban mindenkinek a véleményét kérte a témában, a szocialisták pedig akciójukkal szeretnének segíteni a jó, vagyis az útdíj eltörléséről szóló döntés meghozatalában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.