Grúz kollégáját fogadta Orbán Viktor

Irakli Garibasvili üzleti fórumon is részt vesz.

MNO
2015. 02. 10. 10:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A grúz kormányfő a nap folyamán megbeszélést folytat vendéglátójával, Orbán Viktor kormányfővel, majd közös sajtónyilatkozatot tesznek az Országházban.

Délután grúz–magyar üzleti fórumot rendez a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt., a tanácskozáson Irakli Garibasvili gazdasági-befektetési előadást tart. A rendezvényen Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára mond köszöntőt.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tavaly novemberi tbiliszi tárgyalásain arról beszélt: Magyarország javasolja az Európai Uniónak, hogy kimondottan Grúziára szabott programot dolgozzon ki a keleti partnerségi programon belül, és arról is biztosította tárgyalópartnereit, hogy Magyarország támogatja Grúzia NATO-tagsági törekvéseit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.