Hétfőn megbénulhat a közlekedés Budapesten

Demonstráció miatt a főváros több kerületében is ideiglenes forgalomkorlátozás lesz.

MA
2015. 02. 13. 19:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint hétfő reggel 7 órától éjfélig tilos lesz megállni az V. kerületi Balassi Bálint utca mindkét oldalán a Kossuth tér és a Markó utca között, az Akadémia utca mindkét oldalán a Garibaldi utca és a Kossuth tér között, továbbá a VI. és a VIII. kerületben a Nyugati téri parkolóban a pályaudvar melletti oldalon, a Márkus Emília utca Corvin áruház felőli oldalán, és a Thököly út Keleti pályaudvar melletti szélső parkolóban.

Emellett hétfő délután fél 6-tól este 11 óráig lezárják az V. kerületi Bajcsy-Zsilinszky utat a Nyugati tér és az Andrássy út között. Délután 5 órától este fél 7-ig pedig szakaszosan és időszakosan lezárják még a több kerületet érintő Thököly út (Dózsa György úttól), Baross tér, Rákóczi út, Erzsébet körút, Teréz körút, Nyugati tér útvonalat.

A rendőrség forgalomirányítással segíti a közlekedést – olvasható a Police.hu-n.

Az interneten civilek szerveztek tüntetést Vlagyimir Putyin orosz államfő budapesti látogatásának előestéjére. A demonstráció résztvevői a program szerint a Keleti pályaudvartól a Nyugati pályaudvarig vonulnak át.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.