Autós tüntetők zárták le a Lánchidat

A rendőrség lezárta a Váralagutat és a Várkert rakpartot egészen a Lánchídig.

MNO
2015. 03. 18. 17:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója szerint a rendőrség lezárta a Váralagutat és a Várkert rakpartot egészen a Lánchídig. A híd budai hídfőjénél rendőrök biztosítják a helyszínt.

Helyszíni tudósítónk jelentése szerint hét óra után pár perccel már elindult a forgalom – tehát a tiltakozóakciónak vége van. A Hír TV tudósítója, Csorba Viktóra arról számolt be, hogy mind a pesti, mind a budai oldalon sok a rendőr, mint kiemelte az „ad hoc\" jellegű demonstrációt a kormány antidemokratikus tevékenysége miatt szervezte Büki Zoltán.

 

A Budapesti Közlekedési Központ korábban azt közölte a Facebook-oldalán, hogy a 16-os és a 105-ös autóbusz az Erzsébet hídon át közlekedik, nem érinti a Clark Ádám téri és a Széchenyi István téri megállót.

A demonstráció szervezője az a korábban bajnaistaként politizáló Büki Zoltán, aki decemberben az M1–M7-es autópálya bevezető szakaszára szervezett blokádot. Facebook-oldalára (Demokratikus Magyarországért) Büki nem tett ki semmit a megmozdulásról.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.