Egyre több kedvezményt kapnak a diákok

Okostelefonokon mostantól egy továbbfejlesztett kereső is segít az elfogadóhelyek megtalálásában.

HZS
2015. 03. 28. 10:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint írták, Magyarországon több ezer diákigazolvány-elfogadóhely létezik, azonban ezeknek csak a töredéke ismert, bár megközelítőleg másfél millió diákot érint a lehetőség. Jelezték, az elfogadóhelyek legteljesebb listája a központi weboldalon és a Diákkedvezmény elnevezésű ingyenes applikációban érhető el. Az androidos eszközökön és iOS-rendszerű telefonokon és táblagépeken elérhető alkalmazásnak most jelent meg a legfrissebb verziója, amely továbbfejlesztett keresővel segít az elfogadóhelyek megtalálásában, valamint a Foursquare adatbázisára építve képekkel, kommentárral segíti a felhasználókat, akik véleményezni és értékelni is tudják ezeket a helyeket.

A tájékoztatás szerint a honlap és az alkalmazás eddig több mint ezer üzlet 5-50 százalékos engedményeit gyűjtötte össze. Habár a lista folyamatosan bővül, még közel sem teljes: számtalan olyan üzlet kínál kedvezményt, amely nem szerepel a rendszerben. Ezen a problémán a diákok is segíthetnek, mivel a hiányzó elfogadóhelyeket az alkalmazás segítségével vagy a weboldalon keresztül beküldhetik, de nagy segítséget jelent az akciót kínáló üzletek jelentkezése is. Kitértek arra is, hogy a kártya a 2012 után kiadott EYCA-diákkártyával Európa-szerte 38 országban, csaknem 60 ezer üzletben használható, mivel nemzetközi diákigazolványként is funkcionál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.