Így szállunk be a harcba – Szijjártó egyeztet

A külgazdasági és külügyminiszter az Országgyűlés bizottságaival tárgyal.

VZ
2015. 03. 09. 12:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emlékeztettek: a miniszter keddre hívta össze a parlamenti képviselettel rendelkező pártokat, hogy ugyanerről a kérdésről tanácskozzanak.

A tárcavezető kedden 11 órakor az Országgyűlés külügyi bizottságával, jövő szerdán 10 órakor pedig a honvédelmi bizottsággal konzultál a témáról.

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, a kétnapos rendkívüli nagyköveti értekezlet első napján kijelentette: ma a nyugati integráció leglátványosabb része a nyugati katonai koalíciókban való részvétel. Ezért fogják beterjeszteni a parlament elé azt a javaslatot – mondta –, amelyben kezdeményezik, hogy Magyarország csatlakozzon a nyugati katonai koalícióhoz az Iszlám Állammal szembeni küzdelemben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.