Morális alapon mérlegelnek?

A tárcavezetőknek a nyilatkozat nincs tiltva, de nem ajánlott.

2015. 03. 18. 5:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A tárcavezetőknek a nyilatkozat nincs tiltva, de nem ajánlott – mondták a Népszabadságnak. Révész Máriusz, a Fidesz országgyűlési képviselője lapunknak kifejtette: nem tud bojkottról, azt azonban szóvá tette, hogy a Magyar Nemzet hangvétele az elmúlt hónapokban jelentősen változott. Volt ugyanakkor olyan államtitkár is, aki szakmai kérdésekben – mint mondta – továbbra is válaszolna kérdéseinkre. Tegnap megírtuk: a Fidesz politikusai közül többen is megerősítették, hogy a kormánypártok hétfői zárt frakcióülésén Rogán Antal arra kérte képviselőtársait, hogy a továbbiakban ne nyilatkozzanak a Magyar Nemzetnek, a Hír Televíziónak és a Lánchíd Rádiónak. A döntést megelőzte, hogy Kövér László házelnök egy interjúban ellenzéki orgánumoknak nyilvánította e médiumokat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.