Őrületes kommentháború az MSZP és a DK között

Gréczy Zsolt óriási szájkaraténak nyitott teret a neten.

2015. 03. 07. 14:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tapolcán nem olyan gördülékeny a baloldal képviselő-jelölése, mint volt az Veszprémben Kész Zoltán angoltanár esetében, aki függetlenként, külső támogatással indult és szerezte meg Navracsics Tibor fideszes mandátumát, a múlttal téve egyenlővé a kormánypártok kétharmados parlamenti többségét.

Szóval Gréczy Zsolt, Gyurcsány Ferenc DK-s jobbkeze, a párt szóvivője a Facebookon pörkölt oda szombat reggel a szocialistáknak, mondván, Tóbiás József MSZP-elnök szerint Pad Ferenc az MSZP jelöltje, akit támogat a DK is. Márpedig Gréczy olvasatában nem ez a helyzet.

„Akkor tegyük ezt helyre: a jelöltet a két párt közösen jelöli, így szerepel majd a szavazólapon. Legalább minimális korrektséget, ha már szövetség van, ráadásul nyerni szeretnénk Ennyit az igazság kedvéért És akkor kampányoljunk tovább. Hát így ” – írta a pártszóvivő, amivel egy hosszabb polémiát indított el.

Kisvártatva érkezett egy DK-s irodavezetőm, aki reményét fejezte ki, hogy ez az utolsó közösködés a „hányinger” MSZP-vel.

Aztán egy másik kommentelő korholta Gréczyt: „Menj le és ossz szórólapot Tapolcán! Azzal többet teszel mint ha az egységsugarú választónál egy lépéssel előrébb levő félértelmséginek posztolsz!” A választókat a baloldal által már korábban előadott módon „egységsugarúnak” nevezőt aztán Gréczy imigyen figyelmezteti: „egy volt MSZP-s képviselő egységsugarúnak nevez bmely választót?” Azonban erre is érkezik válasz: „Nem voltam képviselő! Veled dolgoztam a GyF kabinetben ( )”, majd hozzáteszi, Gréczy kezd egyedül maradni a véleményével.

Általános kommentelői vélemény, hogy a vitákat nem nyilvánosan kell elintézni, ami ellen Gréczy csak rövid kommentekben védekezett a nap folyamán.

A déli órákban odáig jutott a kommentháború, hogy a nyilvános poszt alatt egy szimpatizáns ezt írja: „Ha nem adnák elő ezt a civódást, a kutya sem hívná őket a tv-be, nem írnának az újságok ”

Ismert, az önkormányzati választás kampányában Kőrös Péter XVIII. kerületi MSZP-s jelölt nevezte a választókat egységsugarú síkidomoknak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.