Ultimátumot adtak Orbánnak, aztán összevesztek

Nem is régen alakult, máris szétszakad az Orbán Viktornak ultimátumot adó Deka négyesfogata.

BuL
2015. 03. 07. 9:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még egy hete van Orbán Viktornak a távozásra a Demokratikus Kerekasztal (Deka) ultimátuma szerint. Ugyanakkor a Dekában épp a finishez közeledve megbomlott az összhang, a négy arc közül az egyik felállt – hívja fel a figyelmet facebookos forrásokra hivatkozva a Válasz.hu cikke.

A Ferge Zsuzsa szociológus, Lovas Zoltán újságíró, Iványi Gábor lelkész és Horváth András volt adóellenőr alkotta négyes történetéről, ultimátumáról itt olvashat részletesebben, most annyi a történés, hogy a közösségi portálon politikusi „szajhaversenyt” hirdető Lovas Zoltán szombat reggel – a Dekával karöltve – azt közölte a nyilvánossággal, hogy távozik a formációból. Ráadásul erről Ferge Zsuzsa tájékoztatta a Népszavát, hozzátéve, Lovas nem követte a maga által is hirdetett demokratikus szabályokat. Korábban is szóltak arról hírek, hogy a négy értelmiségi legfőképpen abban ért egyet, hogy Orbánnak mennie kell.

A Deka március 15-ére tűzte ki Orbán Viktor elűzését. A részletek egyelőre nem ismertek. A szervezet ülésén korábban is volt már fejetlenség, erről a Magyar Nemzet is beszámolt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.