Az új budai kórházról tárgyal Tarlós Lázárral

Az még mindig kérdés, mi lesz a Szent János Kórházzal.

VZ
2015. 04. 02. 17:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szűcs Somlyó Mária ezt azt követően mondta az MTI-nek, hogy Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján közölte: Orbán Viktor kormányfő azt várja Tarlós Istvántól és a fővárosi Fidesz-frakciótól, induljon egy közös kezdeményezés annak érdekében, hogy megkérdezzék a budapestieket, mit gondolnak a mai fővárosi egészségügyi ellátásról és mi az elképzelésük, hol kellene fejleszteni az ellátást.

Semmi nem dőlt el – fogalmazott a miniszter, a Szent János Kórház esetleges bezárásáról szóló sajtóhírt pedig úgy kommentálta: egy kórház felépítése korántsem jelenti azt, hogy egy másik bezárna. Lázár János a legfontosabbnak azt tartja, hogy Budapesten is legyen kórházfejlesztés.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.