Bevándorlás: mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani

A kormánypárti frakció szerint a Gyurcsány-pártnak az a szándéka, hogy leplezze, a bevándorlás pártján áll.

2015. 04. 28. 19:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormánypárti frakció ezt arra reagálva közölte, hogy Kerék-Bárczy Szabolcs, a Demokratikus Koalíció elnökségének tagja sajtótájékoztatón azt mondta: amennyit csak lehet, összegyűjtenek a menekültügyi nemzeti konzultáció kérdőíveiből, a papírt eladják, a befolyó pénzt pedig jótékony célra, például a gyermekéhezés felszámolására fordítják.

A kormánypárti frakció közleményében úgy fogalmaz: érdekes módon Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt 2004-ben nem érdekelte, hogy mennyibe kerül a december 5-i népszavazáshoz kapcsolódó kettős állampolgárságról szóló tájékoztató kampány. A volt kormányfő „két kézzel szórta a közpénzeket annak érdekében, hogy egymás ellen uszítsa az anyaországi és a külhoni magyarokat” – írták.

Hozzátették: a „Gyurcsány-pártnak ma is az a szándéka, hogy leplezze, a bevándorlás pártján áll”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.