Budapestre terelték a Wizz Air Debrecenbe tartó gépét

Ezzel egy időben törölték az Eindhovenbe induló szerdai járatot.

RZ
2015. 04. 01. 15:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gulyás Péter elmondta: a gép pilótája 1 óra 10 perces körözés után úgy döntött, nem vár tovább és a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren landol. Az utasokat autóbusszal szállítják Budapestről Debrecenbe – tette hozzá.

A forgalmi igazgató tájékoztatása szerint törölték az Eindhovenbe induló szerdai járatot, az utasok későbbi időpontban, Budapestről vagy Debrecenből induló járattal juthatnak majd el a holland városba.

A London Luton repülőteréről érkező szerdai Wizz Air-járat ugyanakkor leszállt Debrecenben, de csak két és fél órás késéssel tudott visszaindulni – ismertette Gulyás Péter, hozzátéve, hogy a repülőtéren szerdán 50-60 kilométeres óránkénti szél fújt, és 80 kilométeres széllökéseket mértek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.