Előzetesbe került Tomcat, a Tolvajkergetők vezetője

Önbíráskodás, garázdaság és súlyos testi sértés a vád.

2015. 04. 29. 16:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csoport egy gps-sel ellátott csalibiciklit rakott ki egy közterületre. A biciklit ellopták, Tomcat pedig társaival együtt április 26-án elment az elkövetőhöz Budakeszire, hogy visszaszerezze.

Mint írták, az áldozat azt állította, hogy már eladta a biciklit valakinek, mire Tomcat és társai szidalmazni és bántalmazni kezdték. Lefogták, megütötték, Tomcat pedig fejbe rúgta az acélbetétes bakancsával a sértettet. Az áldozat nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, és rendőrségi feljelentést tett – emelték ki, hozzátéve: Tomcat három társa ellen is nyomozást folytatnak.

Az Index információi szerint Tomcat ellen a Tolvajkergetők csoport kapcsán két másik ügyben is folyik vizsgálat önbíráskodás és súlyos testi sértés miatt. A bíróság a bűnismétlés veszélyére és a tanúk befolyásolásának lehetőségére hivatkozva helyezte a férfit előzetes letartóztatásba.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.