Ezer év csatái egy elképesztően látványos videóban

Lenyűgöző grafikájú 3D-s filmben izgulhatjuk végig a magyar történelem nagy pillanatait.

VZ
2015. 04. 30. 15:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A számítógépes animációval készített film a magyar Greenzero alkotógárdája kezét dicséri, akik a 3Dpast.com megbízásából készítették el a negyedórás művet – ők jegyzik egyébként az első 3D-s magyar rajzfilmet, az Egon és Döncit is.

A filmben megelevenedik a honfoglalás, Mátyás király koronázása, a mohácsi csata és még számos fontos történelmi esemény.

A filmhez felhasználták a stúdió több saját kutatás-fejlesztési eredményét, például egy több mint negyven kamerából álló térbeli szkennert, amely alkalmas volt arra, hogy az emberi arcok pontos 3D-s képmását létrehozza. A lenyűgöző grafikát az Avatar 2 csúcstechnológiája garantálja: az ultra HD (4K) felbontás és a 60 Fps (képkocka per másodperc) garantálja a történelmünket a honfoglalástól a modern Magyarországig felölelő mű minőségi megjelenítését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.