Felmásztak a minisztérium erkélyére

A Fidesz közleményben ment neki a PM-nek.

CsP
2015. 04. 23. 17:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A párt közleményében az áll, hogy ha a „Bajnai-párt” valóban tenni akarna a magyar családok könnyebb megélhetéséért, akkor támogatná a családi adórendszer kibővítését, a bankok elszámoltatását, a rezsicsökkentést, az szja további csökkentését. Ezután hozzátették: „Nem az erkélyeken kellene sokadszorra bohóckodni, hanem a parlamentben dolgozni.”

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának felsőoktatási államtitkársága szerint okafogyottá váltak a diáktüntetések, mert teljes mértékben megvalósul az egyetemi autonómia és a szabad szakválasztás, ahogyan eddig is.

Szerda este is egyetemi hallgatók és oktatók egy csoportja az Emmi épülete előtt demonstrált, követelve a felsőoktatási törvény tervezett módosításának visszavonását és az egyetemi autonómiát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.