Miskolcra is költözhetnek állami intézmények

Lázár János szerint idén döntés születik arról, hogy melyik állami intézmény költözik a városba.

RZ
2015. 04. 25. 8:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Miskolcon és környékén szombatonként megjelenő hetilapnak adott interjújában emlékeztetett arra, hogy az Államreform Bizottság tervet készített arra, hogyan lehet a magyarországi városokat bevonni a központi kormányzati munkába.

Mint nyilatkozta: egészen biztos, hogy a város logisztikai, gazdasági szempontból alkalmas arra, hogy kiemelt állami intézménynek adjon otthont.

„Miskolc nagyon nehéz helyzetből állt fel, ami elismerést érdemel. Az, hogy a leszakadás helyett ma már arról beszélhetünk, hogy a város kormányzati helyszínné is válhat, jól mutatja, hogyan viszonyul a kormány Miskolchoz” – mondta Lázár János.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.