Németh Zsolt: Elítéljük az orosz aggressziót

Magyarország az Európai Unió országaival együtt határozottan elítéli az Oroszország által Ukrajna ellen nap mint nap elkövetett területi agressziót – jelentette ki Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke csütörtökön Kijevben, a testület küldöttségének kétnapos látogatását összegezve az MTI-nek.

MNO
2015. 04. 02. 14:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kétfős magyar parlamenti delegáció másik tagja Mesterházy Attila MSZP-s képviselő volt. Németh Zsolt kiemelte: a látogatás célja az volt, hogy biztosítsák Ukrajnát Magyarország szolidaritásáról és elkötelezettségéről az ország területi integritása, szuverenitása és függetlensége mellett.

Fontosnak nevezte azt, hogy az érintett felek mindent megtegyenek a kelet-ukrajnai konfliktus békés rendezése végett. Ennek útja szerinte a minszki megállapodás végrehajtása, a párbeszéd fenntartása Oroszország és a különféle nemzetközi szereplők között.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.