Rajongói majd’ szétszedték Nógrádi Györgyöt

Közönségtalálkozóra hívta facebookos tábora a pergő nyelvű biztonságpolitikai szakértőt. Volt nem kevés nevetés, és senki sem ment haza tudatlanabbul.

2015. 04. 21. 11:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többezres tömeg rajong a Facebookon a különleges látásmódú, tűéles megfogalmazásairól ismert Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőért, szakadatlanul gyűjtik az interneten fellelhető médiaszerepléseit, megnyilatkozásait.

Immár öt éve gyarapodó tábora most nekidurálta magát egy Nógrádi „celebtalálkozó” megszervezésének – ebben élen járt egy pesti önkormányzati képviselő szimpatizáns és egy székelyföldi szakdolgozatíró fiatal, aki szabadidejében bütyköli a rajongói Facebook-oldalt.

A Budapesti Corvinus Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára, hazánk első számú biztonságpolitikai szakértője hétfő este hóna alá csapta feleségét, és viszonylag kötetlen fórumon mindenkinek minden szakmai kérdésére villámgyorsan válaszolt egy nemrégiben megnyílt, Király utcai kultúrközpontban, a K11-ben.

 

Az alábbiakban a másfél órás közönségtalálkozó legmulatságosabb, legjellegzetesebb, legfigyelemreméltóbb és esetenként váteszi „nógrádizmusait” gyűjtjük csokorba, bepillantást engedve a találkozó hangulatába!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.