Schiffer: Sem Fidesz, sem MSZP

Az LMP társelnöke szerint pártja a jövőben sem lesz senkinek a segédcsapata.

BuL
2015. 04. 27. 8:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tapolcai választási eredményt a politikus úgy értékelte: amíg nincs közvetlen kapcsolatuk a helyben élőkkel, addig az elégedetlenséget mások csatornázzák be. „Tény, hogy amíg a jobbikosok évek óta bejárnak a kis falvakba összevágni a tűzifát, addig az LMP-nek egyetlen embere sem volt a körzetben” – mondta.

Schiffer András szerint a kormánypártból kiábránduló szavazópolgárok soha nem váltottak pártot azonnal, nem horgonyoztak le, hanem lebegtek a pártok körül. Kétségtelen ugyanakkor, hogy az embereknek Európa-szerte kezd elegük lenni a rendszerpártokból, és ebből itthon egyelőre a Jobbik tudott profitálni – fogalmazott, hozzátéve: ez még messze nem lefutott meccs.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.