Turisztikai kártyarendszert indít Miskolc

A kártyával a vendégek egyebek között ingyenesen használhatják a tömegközlekedést.

RZ
2015. 04. 25. 16:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Számos turisztikai szolgáltatónál további kedvezményeket is igénybe lehet venni, a kedvezmények mértéke akár 23 ezer forint értékű is lehet. A kártyák minden esetben egy főre érvényesek.

A közlemény szerint a turistáknak szóló kártyatípusok mellett a TDM szervezet elindítja a rekreációs célokat szolgáló 365 napos Miskolc Pass kártyát is, amelyet kizárólag miskolci lakcímkártyával lehet megvásárolni, illetve használni. Ez a kártyatípus nem tartalmazza az ingyenes közösségi közlekedést, azonban minden más kedvezményt igen: tehát a múzeumok, fürdők egyszeri meglátogatására ugyanúgy lehetőség nyílik vele, mint a turisztikai kártyákkal.

A kártyák megvásárolhatók a TDM információs irodáiban, valamint a csatlakozó turisztikai szolgáltatóknál és látnivalóknál is május elsejétől. Az igénybe vehető szolgáltatások, kedvezmények a Hellómiskolc.hu oldalon érhetők el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.