A Jobbik szerint a Fidesz blöfföl

Mirkóczki Ádám szerint Orbán Viktor miniszterelnök hazudott, amikor azt mondta, hogy napirenden kell tartani a kérdést.

2015. 05. 14. 10:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy ha a kormány komolyan gondolta volna az érdemi vitát erről a témáról, akkor rég kezdeményezte volna azt; ehelyett azonban még a Jobbik vitanap-kezdeményezését sem írták alá a fideszes képviselők.

A képviselő értékelése szerint Orbán Viktor miniszterelnök hazudott, amikor azt mondta, hogy napirenden kell tartani a kérdést, a témát szerinte a kormánypárt népszerűségvesztése miatt akarták „meglovagolni”.

A parlamenti vitanap lehetne a „nulladik lépés”, s a Jobbik elképzelései szerint ezt követné egy széles körű társadalmi vita a halálbüntetésről – fejtette ki Mirkóczki Ádám.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.